[Jakarta] Emirates Assessment Day July 2019

EXPERIENCE OUR WORLD AS PART OF YOUR CAREER

Join our international team of cabin crew and see where your journey takes you

REQUIREMENTS

There are a few qualities which will make you stand out. Namely, you’ll be positive, confident, flexible, friendly and very keen to help others. Here are the other things we look for in our candidates.

  • At least 21 years of age at the time of joining
  • Arm reach of 212 cm while standing on tiptoes
  • Minimum height of 160 cm
  • High school graduate (Grade 12)
  • Fluency in English (written and spoken)
  • No visible tattoos while you’re in Emirates cabin crew uniform (cosmetic and bandage coverings aren’t allowed)
  • Can adapt to new people, new places and new situations
  • Physically fit for this demanding role with a healthy Body Mass Index (BMI)

As well as the role requirements, there’s a little more that great cabin crew members offer.

You should be determined to always perform well. And no doubt you’ll be able to manage a pretty demanding work schedule. Also, you’ll be culturally aware and reflect who we are – professional, empathetic, progressive, visionary and cosmopolitan.

These are the characteristics we look for when you meet us at an assessment day, so come prepared to demonstrate these qualities individually and in the group exercises we prepare for you.

Finally, in order to set a great first impression, consult our grooming guidelines below when taking your photos for your application and when you come to an assessment day.


The assessment day will be held on July 5, 2019. Time and venue of the recruitment will be sent through email to shortlisted candidates. Apply now to get invited to the Assessment Day in Jakarta.

INVITE ONLY Aspiring cabin crew candidates are requested to apply online to receive an invitation to our recruitment event.

Use Facebook to Comment

comments

,
42 comments to “[Jakarta] Emirates Assessment Day July 2019”
  1. ini invitation only, jadi kalian daftar dulu via online. kalau kalian sesuai kriteria baru dipanggil via email.

  2. Dear admin, ini cara apply nya agak rumit ya? Aku klik apply muncul login, setelah login ga muncul yg kaya form apply gitu, malah muncul “my submission”. Atau harus lengkapin resume dulu di profile? Mohon bantuannya terimakasih..

  3. Min, lowongan ini masih bisa di apply? Soalnya udah login, ngisi data profile dan lampiran sampe terakhir udah submit tapi kok ga bisa ya?

  4. Min, lowongan ini masih bisa di apply? Soalnya udah login, ngisi form, melengkapi data diri sampai terakhir submit tapi kok ga bisa ya?

  5. Lowongan pramugari Emirates ini masih bisa ga min? Soalnya udah ngisi semua data diri yg dibutuhkan secara manual submission tp setelah di klik submit tetap aja ga bisa di apply

  6. Min, yang buat emirates cabin crew opportunities kok cuma ada posted date tapi gak ada closed datenya? berarti lewat dari tanggal 30 masih bisa apply gitu maksudnya?

  7. Min mau nanya ini saya adanya jam sama tanggal sama dijakarta tapi belum dikasih tau tempatnya dimana ? dan saya tinggal menupload cv sama photo apa harus diupload atau dibawa pas wawancara ya min?

Leave a Reply to Irfan Ramli Anra Cancel reply

%d bloggers like this: