Air Atlanta Icelandic Cabin Crew Recruitment for Hajj season 2018

Airborne Personnel Limited is now seeking Cabin Crew Members, to join our client’s diverse and committed team for Hajj season 2018.  Our client, Air Atlanta Icelandic, need to expand their operation and are looking for both experienced and new Cabin Crew Members for their base in Jeddah, Saudi Arabia.  Applicants need to be able to start their training in March/April/ May 2018.

The position of Cabin Crew Member with our client is demanding and exciting and will require high personal standards and excellent customer service skills.

 Job Requirements:

  • English Language fluency (Spoken and Written)
  • Minimum age 22 years, maximum age 35 years
  • Certification of Cabin Crew Initial Safety Training for applicants with previous experience
  • Candidates must hold a valid passport which does not expire before May 2018, which also permits worldwide travel without restrictions
  • Clean criminal record
  • Good Health
  • Minimum level of education of High school diploma or equivalent
  • Ability to relocate to various locations on worldwide bases for lengthy periods
  • Minimum height of 1,60 m with weight in proportion to height
  • Clear speech, good hearing and eyesight (glasses/contact lenses are allowed)
  • Good swimming skills
  • No visible tattoos, body piercings or metal dental braces
  • Candidates must be able to provide 5 year traceable record

Successful applicants will possess:

  • A positive attitude
  • Excellent Communication Skills
  • Great Knowledge of Customer Service Skills
  • Good organization skills and adaptability to changing environments
  • The ability to be tactful and diplomatic but also assertive, when necessary
  • Confidence in dealing with a range of people
  • Competence in handling difficult situations and the ability to remain calm under pressure and in emergency situations
  • The ability to work quickly and efficiently, often to tight time constraints
  • Good understanding of Cultural Diversity and ability to work in multi cultural environments

Application:
If you are interested please fill out an Application Form which you find with the Crew leasing agency, you need to attach the application form to the application below:

Application Form Air Atlanta Icelandic

Please note that only shortlisted applicants will be notified via email with invitation to attend further interviews.

 



Use Facebook to Comment

comments

,
166 comments to “Air Atlanta Icelandic Cabin Crew Recruitment for Hajj season 2018”
  1. for download application form we need to open some page but i can’t open the page, anyone know about this ?

    if yes, please let me know how to download the application form..

    Thanks

  2. Ada yang dpt balesan dan disuruh provide CV,application form dll lagi + attestation itu apa ya?ataukah license putih atau apa ya?

  3. Mba saya coba berkali2 send /submit kenapa selalu the site can’t be reached ya apa ada yg salah dan saya submit via mobile phone bisa bantu terimakasih

  4. Dear Admin,

    Saya sudah submit dan sudah dapat balasan, tp saat ini saya masih pakai behel dan akan dilepas sekitar bln maret. Seandainya nanti saya dpt undangan interview dan masih pakai behel apakah jd masalah? Saya akan jelaskan saat interview bahwa braces saya akan segera dilepas jika terpilih dan kondisi gigi sayapun jg sdh bagus. Thank you

  5. dear admin maaf jika blm punya passport tp saya ingin mendaftar dulu dan jika nanti dpt panggilan interview passportnya menyusul apakah bisa?

  6. dear admin jika saya blm punya passport tapi ingin mendaftar dan jika saya dpt panggilan interview baru menyusulkan passportnya apa bisa?

  7. Admin login maaf saya skrg tinggal Di mekkah jadi bandara terdekat hanya Di jeddah jadi kalo dapet panggilan bisa Di interview Di jeddah apa apa saya harus pulang ke Indonesia ? Mohon maaf sekali lagi , terima kasih .

  8. i was trying to apply online than i got the email to fill some form.. but i really didnt know how to fiil it because it was uncommon form and a lot of column that i didnt fill.. than i send it back as the instructions.. but until now i haven’t got any email yet..

  9. Good night. Im rizka im from bandung…..
    Please. Reply my message. I want to know about this information…. i will join with this group please let me to group. This is my phone number . 085928865329. Thank U…..

  10. halo boleh oolong di invite juga ke grop ini notor isan 🙂
    +966 54 102 1895

    isan udah coba rekrutan sampe 7 kali dan masih gagal sampe sekarang lol , mudah-mudahan tahun ini di kasih jalannya amin 🙂 .
    wich is isan same like u all guys still initial lol

    isan harap buat kalsan yang coba daftar semangat ya mangan pantang menyerah 🙂 . Fighting !!!!!

  11. Hi guys, kayanya untuk expri memang harus kirim certificate initial training deh. Aku kemarin cuma kirim license aja gak di follow up emailnya. Tp setelah kirim initial certificate training ke kirim. Di invite untuk interview. Dan pilih tglnya. Dia ada interview di jkt 3hari berturut2. Good luck guys.

  12. Wah Brati harus kirim ulang dong secara semua sdh kirim termasuk sertifikat training dari Atlanta bisa tau tgl brp aja mungkin bisa colongan datang langsung biasa nya di hotel Sultan

  13. Hi.. Aku sudah dapet email balasan untuk pilih tanggal brp untuk interviewnya. Tetapi saya baru lihat yang mau melamar di aai harus dan pengalaman tetapi saya dari awal apply cv sampai isi form saya gak isi form certificate licence flight gitu karena tidak punya pengalaman as cabin crew dan gak sekolah untuk jadi pramugari.. Tapi saya pas balas email untuk memilih tanggal dan jelaskan dan saya blg kalo saya tidak memiliki pengalaman untuk cabin crew..

  14. Saya sudah dapat Undangannya, dan sudah Reply tanggal di tgl 12 Feb, tapi kenapa ga di bilang tempatnya yah, ada yang tau dimana tmptnya. Add wa wee join ke grup lah
    +6282166690495

    • Saya juga dapet balasan email untuk pilih tgl interview, yaitu tgl 13 dan saya sudah kirim jawaban pada tgl 8 kemarin, tapi sampai sekarang belum ada balasan mengenai update lokasi dan waktu, please anyone I need enlightment here…

  15. Assalamualaikum adakah di antara teman2 yang di atas 35 di panggil interview thx yang sudah berbagi tgl walau belom ada lokasi interview nya 😉

  16. Dear admin
    Untuk proses seleksinya itu berapa lama yaa? Maksudnya dari proses rekrutmen tahap pertama besok sampe di training makan waktu berapa lama?

  17. Halo. Saya hanya mahukan kepastian mengenai application nya. Di mana kalian ngantarin application form yg diberi melalui email itu. Apa dihantar melalui balasan email juga ya?

    • Hi Samtha, saya belum ada info nih.
      Padahal waktu interview Edita bilang, yang lolos atau pun gak lolos interview akan di email tanggal 26/27 februari.
      Saya sudah email edita, tapi belum di balas sampai saat ini 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *